Toukokuu


Freyan agilityharjoitukset olivat alkukuun tauolla huhti-toukokuun vaihteessa alkaneiden juoksujen takia. Roosa pääsi sijaisena näyttämään osaamistaan, kiitäen radalla omaan rauhalliseen tahtiinsa.

6.5. käväisimme Pöytyän näyttelyssä Tuula Savolaisen arvosteltavana. Freyalla meni vallan hienosti: VAL-ERI, SA PN2. Viola ei ollut oikein tuomarin mieleen saaden EH:n. Rotunsa paras oli Mariannen ihana Orson, onnea!

19. – 20.5. kukkamessut Uudessakaupungissa. Jukan kanssa olimme myymässä omasta puutarhasta kaiveltuja perennoita ja pistokkaista kasvatettuja pelakuita. Kauppa kävi hyvin ja lauantaina illalla piti kaivella vielä lisää myytävää jos jotakin löytyisi. Ilma oli juuri sopiva, ei satanut, tarpeeksi mutta ei liian lämmintä. Myyntipaikka Leijonapuistossa keskeisellä paikalla oli onnistunut. Toivottavasti tapahtuma säilyttää kotikutoisen luonteensa eikä paisu enempää eikä liian kaupalliseksi.

29.5. kävimme Teijan kanssa seuraamassa koirakuiskaaja Cesar Millanin showta Helsingissä Hartwall areenalla. Millan on todella hyvä esiintyjä, ja kaiken jenkkikaupallisen kuorrutuksen alla löytyy myös asiaa. Tuli myös testattua junayhteys Turusta Helsinkiin ja todettua hyvin toimivaksi. Jospa sitä joskus vaikka uskaltautuisi Messukeskuksen näyttelyihin menemään.