Elokuu


8.8. L-SSK:n ensimmäiset epäviralliset agilitykisat Vantolla Raisiossa. Osallistuin kisajärjestelyihin toimikunnan mukana ja vähän jännitti, miten kaikki sujuu. Oma kisa nyt meni miten meni (oma moka, ohjasin putken väärinpäin), mutta hienoa nähdä, miten paljon saimme ihmisiä kisaamaan ja talkoolaisia töihin. Osansa onnistumiseen oli varmaan myös ilmojen haltijalla, kun antoi niin hienon kisasään.

11.8. Freya ja Viola näyttäytyivät kauniina Turun Elonäyttelyssä Raisiossa. Olin itse juhlimassa lapsenlasteni syntymäpäiviä, mutta Teija ja miehensä hoitivat homman hienosti kotiin, ja sain ilouutiset jo menomatkalla: Violasta tuli valio! AVO ERI, SA, ROP, Serti, FI MVA.
Tuomarina oli Igor Selimovic
Freya oli hienosti VAL ERI, SA, PN2

17.8. ”Ompeluseuran” isku Tallinnaan, Karnaluksin myymälään. Valikoima oli kyllä huimaava, kaikenlaista nappia, nauhaa, lankaa yms. ihan mahdoton määrä. Lankoja tuli mukaan seuraavan viiden vuoden tarve. Mukana Mirja, Johanna, Tarja, Helen ja Elina ja minä.

20.8. Violan epävirallinen silmätarkastus Koira-Kissaklinikalla. Toisessa silmässä oli tullut lisää jokin pieni ”lehdykkä”, mutta lääkäri ei osannut siitä sanoa sen enempiä. Epävarmuus jatkuu siis edelleen, ainakin ensi vuoden toukokuulle, jolloin seuraava, virallinen tarkastus. Kysyin lääkärin mielipidettä Freyan jalostuskäytöstä, ja hän oli sitä mieltä, ettei ole estettä, kun emme kuitenkaan jalosta pelkkiä silmiä. Siispä tilaan Freyalle ajan viralliseen tarkastukseen ja jatkan eteenpäin.

22.8. Pitkästä aikaa TOKO-kokeissa, Maskussa Ilkka Stenin arvosteltavana. Tuloksena ALO3 134 pisteellä. Paikallamakuu ei toimi vieläkään. Harmi.
Viola oli samana iltana taippareissa Marttilassa. Eipä ihan putkeen mennyt sielläkään, haku-osuudella oli laukauksen jälkeen jäänyt jalkoihin pyörimään ja syömään mustikoita.

29.8. Aloitimme jälleen agilitytreenit Vantolla Juha Kujalan ohjauksessa. Freya on löytänyt vauhtia ja näyttää taas nauttivan tekemisestä.