Kesäkuu


5.6. Korkkasimme mejä-kokeen voittajaluokan L-SSK:n Tarvasjoella järjestämässä mejä-kokeessa, fieldspanieli Ruutiukon muistokokeessa. Treenaaminen oli tietenkin taas jäänyt viimetippaan, mutta saimme kuin saimmekin Kari Kielolta VOI-ykkösen pisteillä 40. Kokeen parhaana palkittiin Kaisa Railomäki + Rokka pisteillä 40. Onnea!

9.6. Pidettiin Suomen Kooikerhondje Ry:n erikoisnäyttely Riihimäellä. Menimme sinne Teijan ja miehensä Reijon kanssa. Sää oli sateisen pilvinen, mutta onneksi missään vaiheessa ei satanut kastumiseen saakka. Urosten tuomarina oli Lydia Erhart ja narttujen Diana Striegel. Freya sai VAL-ERI:n, mutta ei näyttänyt olevan tuomarille oikein mieluinen. Tuomari ihastui Violan kauniisiin silmiin ja kasvoihin. Tuloksena oli AVO-ERI, AVK4. Ei paha.
Kennel Roosnell lahjoitti pokaalit PU3 ja PN3 sijoittuneille. Ne menivät urokselle Frisian Gem Bastens Berthus ja nartulle Cavalriinas Adora Antonina. Rotunsa parhaana palkittiin Sava, Wishdecoy Savanna Paris, onnittelut!

16.6. L-SSK:n järjesti ryhmänäyttelyn Ruskolla. Itse olin talkoolaisena töissä, mutta Viola emäntänsä Teijan kanssa hoiti näyttelyedustamisen. Ja erittäin hyvin tuloksin: AVO-ERI, VSP, Serti! Voimme herätellä toiveet muotovalion arvosta! Tuomarina oli unkarilainen Zsuzsanna Balogh. Onnittelut myös Primolle ROP:sta ja komealle Huugolle MVA-tittelistä.
Hyvin olimme Suomisen Kaisan kanssa laittaneet kehät aamulla. ”Hyvää yritetään tehdä, mutta priimaa tahtoo tulla”.

21. – 24.6. Marie + perheensä tulivat Juhannuksen viettoon. Juhannusaattona veneilyä kauniissa säässä minkä jälkeen Jarnon piti lähteä töihin. Marien ja pienten kanssa vietimme juhannusta aika sateisessa säässä ja vein heidät kotiin sunnuntaina. Luulin että paluuruuhka olisi aikamoinen, mutta liikenne olikin rauhallista.