Loppuvuosi 2013

 

Marras - Joulukuu

Iitan kanssa kävimme alkeiskurssin rally-tokossa. Pentusuunnitelmia, agilitytreenejä kerran viikossa Freyan kanssa, joulun odotusta. Lomaa harrastuksista.


Lokakuu


5.10.2013 Spanieliliiton erikoisnäyttely Hyvinkäällä.  Vastoin ennakkokuvitelmiani, nuoriso-osasto piti huolen menestyksestä, Iita oli VSP-pentu ja Lillan 7-9 kk narttupentujen 2. ja sai KP:n
Freya ja Viola saivat kumpikin EH:n Tuomarina oli Alfons Simons20.10.2013 Iita ja Lillan pääsivät tutustumaan agilityn maailmaan Vantolla, L-ssk:n agilitypäivässä.


 

 

Syyskuu


4.9.2013 Lounais-Suomen Spanielikerhon epäviralliset agilitykisat Vantolla. Tuloksena Freyan kanssa 2. sija minimölleissä. Hyvä me!

7.9.2013 Kuntokoira-tapahtuma Paimiossa. Osallistuimme myös mätsäriin, Freya pun. ei sijoitusta,
Viola sin. BIS2!  Kuva: Kaisa Railomäki
14.9.2013 Kooikereiden pentupäivä Lahdessa. Koko Roosnell C-pentue oli menossa mukana. Kiva oli nähdä poikia. Tapasimme myös Kodan omistajineen, ja Violakin kävi esittäytymässä.

19.9.2013 Roosan kanssa fysioterapeutilla. Ei apua Roosan tilanteeseen. Saimme ajan seuraavalle päivälle Vettoriin.

 
 
20.9.2013 Surullinen perjantai. Vein Roosan ortopedin tutkittavaksi Raision Vettoriin. Roosasta otettiin uusia röntgenkuvia, joissa todettiin kasvaimeen viittaavat muutokset olkavarren luussa. Muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin päästää Roosa Sateenkaarisillalle Emman ja Donnan seuraan. Hyvää matkaa Roosa pieni!

21.9.2013 Olimme luvanneet mennä L-SSK:n mätsäreihin Orikedon Rautian pihalle. Iita ja Freya esiintyivät molemmat ja Freyan kanssa osallistuimme myös kerhon handler-kisaan.  Itse show:ssa  Freya ei sijoittunut, mutta handler-kisassa tulimme toiseksi  ja saimme mahtavan ruusukkeen ja upeat palkinnot. Iitan kanssa pääsimme myös palkinnoille, tyttö oli punaisten pentujen kolmas.

Mätsärin jälkeen teimme pienen lenkin paikalla olleiden muiden kooikereiden kanssa. Paikalla olivat Freyan, Iitan, Violan ja Lillanin lisäksi Loki, Nita, Primo, Mindi ja Maggie.

22.9.2013 Vantolla agilitypäivä, Iitakin pääsi kokeilemaan lajia.


Elokuu


3.8.2013 Turun Elonäyttely, Tuomarina oli Leni Finne:
Freya VAL ERI, SA, VSP
Viola VAL ERI, VAK2 

10-11.8.2013 Kiireinen viikonloppu, lasten synttäreitä, ja sunnuntaina vierailu helteisessä Tuorlassa, missä Kooikerhondje ry vietti kesäpäiviä. Iita kävi tutustumassa muihin samanrotuisiin.

18.8.2013 Iitan ensimmäinen pentunäyttely Metsämäessä, tuomarina Arja Koskelo:

”Hyvin kaunispäinen reippaasti esiintyvä vajaa 6 kk pentu. Femin kokonaisuus, oikeat mittasuhteet. Hyvä väritys. Tässä vaiheessa lievä yläpurenta. Erinom. luusto, tiiviit käpälät, rodunomaiset liikkeet”.  PEN2 

31.8.2013 Juha Kujalan vetävät agilitytreenit Vantolla. Suoriuduimme hyvin Freyan kanssa.