Alkoi uusi vuosi 2014 TammikuuVanha vuosi päättyi vatsataudissa sängyn pohjalla, raketteja pelkäävän koiran seurassa. Menin töihin vasta loppiaisen jälkeen, joten alkuvuosi meni tyttären ja lasten kanssa, sekä kaikenlaisten rästihommeleiden parissa.
Alkuvuosi piti sisällään myös pimeyttä, vesisadetta, sumua ja pesuhuoneeseen kiikutettavia kuraisia koiria. Puolivälissä tammikuuta alkoi talvi, ja päivä tuntui heti pidemmältä. Tottumatta pakkaset tuntuivat ensin kovilta ja Freya ja Iita saivat ulkoillessa takit päälleen. Freyalla on tapana vaihtaa turkkinsa talvipakkasten aikaan, eikä tämäkään talvi ole poikkeus.

Winter Dog Show Turussa on jo jokavuotinen perinne. Tänä vuonna kehässä esiintyivät Iita ja Lillan, ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Molemmat saivat laatuarvostelun ERI, ja Lillan oli luokassaan 2. ja Iita 3.

Kuvista kiitokset Kaisa Suomiselle ja Suvi Reinille

Tyttö antoi hyvin katsoa hampaat
Lillan poseeraa


Iita poseeraa

Iitalla hyvä ilme
 Arvostelu:
Turku 19.1.2014  Jaana Hartus:
Keskikokoinen erinomaista tyyppiä oleva lupaavarunkoinen nuori neito. Lupaava ilmeikäs pää, hieman luisu lantio. Sujuvat sivuliikkeet, askelmittaa voisi olla enemmän. Riittävä karvapeite.
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä. JUN ERI 3