Lokakuu

Mejä-kokeen jälkeen elämä alkaa rauhoittua harrastusten suhteen. Lokakuussa on näillä näkymin vain kaksi näyttelyä ja keskiviikon agilitytreenit. Jääpähän sitten enemmän aikaa muuhun tärkeään, kuten vinkuleluilla leikkimiseen. Kumikanat ja "nystyräpallot" ovat ihan parasta tällä hetkellä. Pallot pidetään jemmassa ja otetaan esille vain leikkihetkiä varten. Muuten elämä olisi jatkuvaa vinguttelua.
Clubregisteriä selatessa on mennyt muutama ilta, mielessä pentusuunnitelmat. Aikaansaannokset on toimitettu Jalostustoimikunnan kommentoitavaksi.
13.10. menemme Hyvinkäälle Spanieliliiton erikoisnäyttelyyn, sinne pitää vain joka vuosi päästä. Tällä hetkellä Freya on melko karvaton, joten en odota kovin ihmeellistä näyttelymenestystä. No, eipä tuo haittaa. Pikapuoliin turkki alkaa taas kasvaa ja odottelemme juoksuja.
10.10. Olin tosi tyytyväinen keskiviikon agilitytreeneihin. Freya kulki reippaasti ja itsekin pysyin kartalla. Freyalla pieni epävarmuus toisen radan ekalla yrityksellä, mutta parin esteen jälkeen lähti kulkemaan. Roosa on mukana seuraneitinä, ja se tuntuu antavan itsevarmuutta.
11.10. Hetken mielijohteesta täytin jäsenhakemuksen Hollannin Kooikerhondjeyhdistykseen. Pitänee varmaan alkaa opetella kielen alkeita. ENM-testaus on myös harkinnassa.
Iltapäivällä löytyi jälleen ämpärillinen suppilovahveroita ja pari litraa puolukoita.
13.10. matkasimme Teijan kanssa Hyvinkäälle näyttelyyn. Kerrankin sää oli suoriollinen.
Ei ollut sadetta, ei liukasta, melko valoisaakin.
Näyttelyssä hyvät tulokset: Freyalle VAL ERI3 ja Violalle VAL ERI. Tosin kuvittelin Violalle paremman sijoituksen kuin Freyalle, mutta ei sitä koskaan tiedä

Freya tuomarin tutkittavana, kuva Tina Teinilä

















Violan poseeraus, kuva Tina Teinilä


21.10.2012 October Show Turun Messukseskuksessa Freya korjasi potin: Rotunsa paras ja ensimmäinen CACIB. Todella upeaa! Ryhmäkehässä kävimme tekemässä kierroksen ja poistuimme saman tien.

Kuva Teija Korpela