Kevättä ilmassa

Viola vieraili Nuutin luona jo torstai-iltana 27.2. Ajankohta oli tuolloin vielä aikainen, ja Violaa kiinnosti enemmän haistella Nuutin puutarhaa.
Palasimme Nuutin luo uudestaan lauantaina 1.3. aamupäivällä, ja tuolloin mielenkiintoa riitti Nuutillekin, ja toivottavasti saimme pikkukooikereita alulle. Päätimme kuitenkin vielä varmistella seuraavana päivänä.
Illalla menimme Violan kanssa Topin luo Uuteenkaupunkiin. Vähän jännitin, että mitenkähän tässä käy, mutta Topihan tykkäsi kovasti Violasta. Pihalla hetken kirmailtuaan nuoripari siirtyi itse asiaan ja kiinni jäätyään kumpikin oli vähän hämillisen oloinen, että mitäs nyt. Varmistelimme Topin isännän kanssa, etteivät liiku ja loukkaa itseään ja siinä odotellessa mietin, että olipa hyvä, etteivät sattuneet jäämään kiinni toisiinsa pihassa kasvavan ison kuusen alla.

Sunnuntaina käväisin ensin Iitan kanssa Tuorlassa, ulkoilemassa Spanielikerholaisten kanssa.
Tuorlan reissulta vein Iitan kotiin ja otin Violan mukaani ja lähdimme Raumalle.
Treffit onnistuivat lauantaita paremmin, nuoripari juoksenteli "hymy naamalla" kosiskellen pitkin pihaa, ja jonkun aikaa leikittyään keskittyivät oleelliseen. Toisissaan kiinni olevia koiria vartioidessamme vitsailimme FB:n viesteissä jonkun kertoneen jopa 3 tunnin kiinnioloista. Meillä sessio kesti vain. n. 15 minuuttia.

Jäämme odottamaan tuloksia. Kuukauden kuluttua toivottavasti näemme ultrassa pieniä kooikerinalkuja.